MICROSOFT U-K ONLINE LOTTERY. BENARKAH….!!!!!????

KEPADA YANG PENAH NALAMIN ATAU TAU MENGENAI INFORMASI INI, TOLONG KOMENTARIN YA…

PLEASE…………………!!!

KARENA SAYA RAGU INI, INFORMASI BENAR ATAU TIAK


MICROSOFT U-K ONLINE LOTTERY.  

 

               

 

The Microsoft Lottery
P O Box 1010
Liverpool, L70 1NL
UNITED KINGDOM

(Customer Services)

Lottery Date:8 June 2007


WINNING NOTIFICATION:

  Dear Lucky Winner,

 Congratulations as we happily announce to you today that the draw.

                                              

Of the MICROSOFT UK ONLINE LOTTERY, online Sweepstakes International program held in June 2007 in London. Your e-mail address attached to ticket number: XXXXXXXX with Serial number XXXXXX drew the lucky numbers:

[ XXXXXXXXX ]

The Bonus Ball [02], which subsequently won you the lottery in the 2nd category i.e, matches 3 plus bonus. You have therefore been approved to claim a total sum of USD 2,500,000 (Two Million, five hundred thousand dollars) credited XXXXXXXXXX This is from a total cash prize of USD 2,500,000 (Two Million, five hundred thousand dollars) shared amongst the first Ten (10) lucky winners in this category i.e Match 4 plus bonus.

All participants for the online version were selected randomly from World Wide Web sites through computer draw system and extracted from over 100 Million Email addresses of unions, associations and corporate bodies that are listed online. This promotion takes place once in a year. Please note that your lucky winning number falls within our U booklet representative office in London as indicated in your play coupon. In  view of this, Your USD2,500,000(Two Million, five hundred thousand dollars) would be released to you by any of our payment offices here in London. Our London agent will immediately commence the process to facilitate the release of your funds as soon as you contact him. For security reasons, you are advised to keep your winning information confidential until your claim is processed and your money remitted to you in whatever manner you deem fit to claim your prize.


This is part of our precautionary measure to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program, Be warned ! !.

 To file for your claim, please contact our claims agent with the verification form below:

Overseas Claims Unit
London Fiduciary Agent for MICROSOFT UK PROMOTIONS.
Name: Mr Caruso Duke,  From West ham City England.

  

Mr Caruso Duke.

  Tel: + (44) 702-409-3130.

    Tel: + (44) 703-184-6733.

Email:  directoroffinance03@yahoo.co.uk

 Goodluck from me and members of staff of the MICROSOFT U-K LOTTERY INC.

Derbyshire Shop                                             Syndicate

 

Diane DowningPete KyleCraig Pope

Yours Faithfully,
Mrs. Pamela Oscar 

 

Mrs. Pamela Oscar 

Online coordinator for MICROSOFT UK ON-LINE PROMOTIONS.
Sweepstakes International Program.
Copyright © 1994-2007 The Micro Soft UK Online Lottery Inc.
All rights reserved. Terms of Service – Guidelines.


 

11 thoughts on “MICROSOFT U-K ONLINE LOTTERY. BENARKAH….!!!!!????

  1. kok sama yah….
    tapi kalo saya ada security code,no. reference, batch,no.winner.
    tapi ga tau yah bener pa ga,soalnya dah satu bulan masih bisa diklaim. lewat bank di nigeria lagi.
    bingung ci tapi saya coba konfirmasi ke microsoft UK langsung aja

  2. skrg sdh bulan december..
    lalu gimana akhirnya ?
    betul atau tidak ?

    karena saya jg seminggu yg lalu terima email yg ngaku dari microsoft juga
    skrg lagi saya cek kebenarannya.

  3. bener tow itu cuma boong……………
    kadung tak tanggepi tenan eeeek….
    wah sialan……………..
    tapi moga moga beneran soalnya ku jg baru dapet nih..
    mendingan lapor polisi kali yaaaaaa………….. klo polisinya ga gaptek..

  4. bohonglah ….. emangnya ada duit gratis ….. paling nanti kamu disuruh tebus ini n itu …terus biaya ini n itu …. itu modus penipuan ati – ati ….
    aku dah pernah kaya gitu …. malu dehc … udah mimpi….yang enak enak taunya mau kena tipu….xi .xi .xi

  5. ============================

    Infonya Mantap Gan!. Makasih buat yang punya blog udah berbagi info. Semoga blog/web ini makin mantap dan tambah banyak pengunjungnnya..

    ============================

    Kita mau ikutan bagi-bagi info juga buat para pengunjung situs/blog ini. Infonya seputar LELANG HOT.

    Info ini cocok buat Agan atau Sist yang senang belanja gadget dengan cara yang berbeda dari biasanya.

    Buat yang baru tahu LELANG HOT. Ini adalah situs lelang online dengan alamat situs: http://www.lelanghot.com. Sebagai situs Lelang online, Lelang Hot menawarkan berbagai produk gadget berkualitas yang bisa didapat dengan harga lebih murah hingga 50% dari harga di pasaran.

    Konsep yang diterapkan pada situs ini adalah entertainment shopping. Di mana LELANG HOT akan memberikan pengalaman menarik bagi orang-orang yang ingin berbelanja atau memiliki sebuah gadget.

    LELANG HOT menarik karena menawarkan konsep yang menantang dan sekaligus menyenangkan. Peserta lelang dituntut untuk cerdas saat melakukan penawaran sehingga dapat menjadi penawar terakhir yang akan mendapatkan gadget-gadget menarik.

    Untuk mengikuti lelang, caranya mudah. Agan atau Sist cukup melakukan REGISTRASI, kemudian BELI POINT, lalu IKUTAN LELANG.

    Biasanya, LELANG HOT mengadakan program promo, bisa dalam bentuk lelang geratis atau bisa juga bagi-bagi point geratis yang nilainya bisa sampai ratusan ribu rupiah untuk tiap orangnnya.

    Untuk mengetahui program apa saja yang lagi berjalan. Langsung cek aja ke TKP!

    Untuk yang mau ikut gabung bisa langsung klik di sini:

    KLIK DI SINI UNTUK MASUK LELANG HOT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s